Niam Niam

Niam rekryterar Tobias Brynjer

Niam anställer Tobias Brynjer som Director Acquisitions i Sverige. Tobias har nära 25 års erfarenhet av fastighetstransaktioner i Norden och kommer närmast från Arctic Securities. Han tillträdde sin nya tjänst den 26 september.

– Med Tobias gedigna erfarenhet, förmåga att generera affärer och goda rykte kommer vi ytterligare kunna stärka våra möjligheter att identifiera och genomföra attraktiva transaktioner för våra investerare. Niam är en aktiv aktör i alla konjunkturer och tillsammans med Tobias ser vi stor potential framöver trots dagens utmanande ekonomiska klimat, säger Daniel Andersson, Head of Acquisitions Niam.

Tobias Brynjer har spenderat nära 25 år på rådgivningssidan där han bland annat varit Head of Real Estate Corporate Finance på investmentbanken Arctic Securities och innan dess arbetat med större fastighetstransaktioner på CBRE och Leimdörfer. På Niam förstärker han acquisitions-teamet och blir en naturlig länk mellan köpare och säljare.

–  Det är med stor glädje som jag ansluter till Niams team i Stockholm. Niam har en marknadsposition, ett renommé och en meritlista som få aktörer kan matcha – vilket avkastning och återkommande investerare är tydliga bevis för. Marknadsnärvaro, anpassningsbarhet och kvalitet är viktiga ledord för mig och jag ser verkligen fram emot att få bidra till Niams fortsatta utveckling och många roliga affärer, säger Tobias Brynjer.