Niam Niam

Niam köper 238 bostäder i Danmark

 
Niam har ingått ett bindande avtal om köp av 238 radhus på totalt ~23 000 kvm i området Tirsbæk Bakker, 10 minuter från Vejle, Danmark. Bostäderna är moderna och av hög kvalitet.
 
Niam tog över de första 110 bostäderna första april medan de kvarstående 128 husen byggs och kommer levereras succesivt under de kommande två åren.
 
Michael Berthelsen, Country Manager, säger, “Vi är mycket nöjda över att ha förvärvat bostäderna i Tirsbæk Bakker. Med vacker omgivande natur och närhet till Vejle tycker vi de är ett bra tillskott till vår portfölj av prisvärda bostäder.”
 
Säljaren är Omnia Invest A/S, som ägs av Morten Hansen.
 
 
För ytterligare information, vänligen kontakta:
Michael Berthelsen, Head of Denmark, Niam AB
 
För ytterligare information om Niam, vänligen kontakta:
Henrik Gerdin, Fund Manager, Niam AB
+46 8 5175 85 03, henrik.gerdin@niam.se
 
Jennifer Andersson, COO, Head of Investor Relations & Business Development
+46 8 5175 85 59, jennifer.andersson@niam.se
 
 
Niam
Niam är en av norra Europas ledande fondförvaltare inom fastighetsinvesteringar och förvaltar ett fastighetsbestånd om cirka €3,6 miljarder. Niam erbjuder finansiella investerare möjlighet att investera på de nordiska marknaderna genom sina fonder. Företaget grundades 1998 och har sedan starten investerat i fastigheter till ett värde överstigande €10,8 miljarder. Niam har fler än 65 anställda och kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo och Köpenhamn. För mer information besök gärna www.niam.se.